Cursus aanbod

Waxing for Professionals

Bij Liscio Professional Wax ben je aan het juiste adres voor diverse cursussen Waxing for Professionals”. Kies een wax cursus uit ons cursus aanbod waarmee je direct in je eigen praktijkruimte aan de slag kan met je nieuwe behandelmethode.

Cursus ruimte – De cursussen worden gegeven op locatie bij Elena for Beauty. Een prachtig groot pand waar we naast de diverse comfortabele behandelruimtes beschikken over twee trainingsruimten waar jij als wax cursist in diverse technieken onderwezen worden. Middels moderne presentatietechnieken wordt in de theoriezaal de theoretische basiskennis onderwezen waarna in de ruime praktijkruimte de techniek wordt geoefend. Kortom, een top locatie voor jouw wax cursus!

Certificaat – Ongeacht je niveau kun je bij ons bijna elke wax cursus uit het aanbod beginnen zonder vooropleiding. Je wordt begeleid door een ervaren docent die jou de fijne kneepjes van het vak leert. Na goed gevolg van de cursus krijg je het ingelijste certificaat voor het betreffend specialisme uitgereikt.

Korting – De unieke code op jouw certificaat “Waxing for Professionals” geeft je recht op maar liefst 20% korting op de aanschaf van Liscio hardwax ! De ultieme wax waarmee je ook tijdens de cursus gewerkt hebt voor een extreem scherpe prijs! Dat betekend elke behandeling meer marge voor jou!

Waarom een Waxcursus? – Waxing is ‘in’, steeds meer dames, maar ook heren, ontdekken het fijne gevoel van een gladde en zachte huid, zonder last van ingegroeide haartjes met rode bultjes. Iets wat je nooit kunt bereiken met scheren.

Voor jou als professional is Waxen erg interessant. De verdiensten zijn uitstekend en zorgt voor een stabiele omzet. Bij ons leer je in een kleine groep van maximaal 5 cursisten de fijne kneepjes van het vak.

€225

€145

€145

Niveau 4: Boyzilian Cursus Waxing for Professionals,

Je bent ervaren in waxen, je hebt de technieken goed in je vingers, bent bekend met het waxen van stug mannenhaar en wilt je klanten álles op waxgebied kunnen bieden, de Boyzilian! Na goed gevolg ontvang je jouw certificaat Waxing for Professionals Boyzilian”.

€145

Voor wie is zijn deze wax cursussen bedoeld?

Het cursus aanbod waxen is bedoeld voor professionals in de schoonheidsverzorging, kappers en (sport)masseurs die zich meer willen toeleggen op ontharen middels waxing. Veel van onze cursisten zijn voornemens een eigen waxsalon te starten. Maar ook volgen particulieren een wax cursus om te leren hoe zij zichzelf of hun partner professioneel kunnen ontharen.

Waarom een Cursus Waxen? Waxing is ‘in’, steeds meer dames, maar ook heren, ontdekken het fijne gevoel van een gladde huid na waxing. Een super gladde en zachte huid, zonder last van ingegroeide haartjes met lelijke rode bultjes, iets wat je nooit kunt bereiken met scheren. En direct het gewenste resultaat in tegenstelling tot het electrisch ontharen wat door zijn lange behandelperiode ook nog eens erg kostbaar is.

Voor jou als professional is Waxen erg interessant. Het rendement is zeer goed en de elke 6 tot 8 weken terugkomende klanten zorgen voor een stabiele omzet. Uiteraard dien je een vakbekwaam waxster te zijn en geroutineerd te werk kunnen gaan. Bij mij leer je in een kleine groep van 4 cursisten de fijne kneepjes van het vak.

Waarom bij Liscio? Elena geeft al jaren voor diverse wax-importeurs demonstraties en cursussen aan professionals en is bekend met verschillende soorten wax en waxing methodes. Je leert de juiste technieken die, merkonafhankelijk, een optimaal resultaat garanderen. Start bij wax cursus Niveau 1 wanneer je onervaren bent, of kies als ervaren waxster het niveau waar jij je verder in wilt specialiseren.

Menu