Over Wax

Over Liscio Wax Producten

In mijn eigen salon Elena for Beauty ben ik in 2007 onder andere gestart met ontharen met wax. Ik heb de bekende merken gebruikt zoals Lycon, GiGi en de producten van Clean and Easy en ik heb voor de importeurs wax demonstraties en wax cursussen gegeven.

Mijn omzet door waxen van klanten groeide enorm maar de kosten van inkoop van de wax producten natuurlijk ook. Ik besefte al snel dat verhouding niet klopte, er bleef te weinig voor mij over! De prijs/kwaliteit kon en moest beter!

Met mijn opgedane kennis en ervaring ben ik aan de slag gegaan om dit te realiseren en heb begin 2016 de eerste hard-wax ontwikkeld en onder de naam Liscio Professional Wax geintroduceert. Inmiddes zijn daar zachte wax en pre- en afterwax producten bijgekomen zodat wij een compleet assortiment wax producten kunnen leveren.

Voor jou is het werken met Liscio Professional Wax erg interessant! Het is Superwax tegen een scherp tarief van € 23,50 /kg. Heb je bij Liscio een cursus gevolgd dan krijg je daar ook nog eens 20% korting op en betaal je slechts € 18,80 / kg. Vergelijk dat eens met de grote merken!
Met Liscio ben je in staat met top-kwaliteit wax te werken terwijl jouw marge per klant bijna 15% hoger is!

LISCIO PROFESSIONAL WAX

Producten

Liscio is snel groeiende. Steeds meer specialisten weten hun weg te vinden naar ons opleidingscentrum en werken naar volle tevredenheid met Liscio Wax producten.

In de webshop vind je naast de inmiddels bekende Liscio Harde Wax, ook de zachte wax en benodigdheden zoals spatels, waxstrips, handschoenen en pre- en after-wax. Het aanbod wordt steeds meer uitgebreid. Hou onze webshop in de gaten!

Meer informatie over de producten kan je hier vinden. Heb je vragen of opmerkingen over de cursussen of over wax producten, dan hoor ik het graag van je!

– Elena Moleva