Introductie Wax Cursus – Niveau 1

Wax cursus Niveau 1

Cursus datum

18 March 2024

Aanvang cursus

10:00

Cursus locatie

Elena for Beauty

Inhoud Introductie Wax Cursus Niveau  1

Introductie Spateltechniek

Tijdens deze introductie wax cursus leer je de zo belangrijke spateltechniek. Na afloop van de wax cursus kun je zelfstandig benen, armen, oksels, bovenlip, wenkbrauwen en bikinilijn waxen. De cursus duurt 6 uur, een gezellige lunch is uiteraard inclusief! De volgende zaken komen uitgebreid aan bod:

 • Theorie. Je leert over haarstructuur, haarschacht, haargroei en haargroeicyclus. Belangrijke kennis om jouw klant optimaal te kunnen adviseren en behandelen!
 • Introductie van de diverse waxsoorten, ingrediënten van de verschillende producten en te gebruiken materialen zoals spatels en heaters.
 • Een stukje psychologie, hoe laat je de klant zich op haar/zijn gemak voelen.
 • De Spateltechniek, je leert hoe je met houten en metalen spatels de wax perfect kunt aanbrengen. Zien maar vooral veel zelf doen!
 • Handigheid. Je oefent de technieken met verschillende producten op elkaar en op je eigen model.
 • Eindbespreking, uitreiking cursusmap met tips en trucs en tot slot ontvangst van jouw Certificaat Waxing voor Professionals Niveau 1! Jouw certificaat is voorzien van een unieke code waarmee je 20% korting krijgt op de Hard-Wax producten in de Liscio Webshop!

Je hebt de introductie wax cursus gevolgd. Dus nu ben je klaar om in de praktijk aan de slag te gaan en klanten te waxen. Door veel te oefenen krijg je het vak in de vingers. Je zult merken dat de resultaten beter worden, je steed minder product verbruikt en de behandelingen steeds sneller gaan. Bedenk dat waxen een van de weinige schoonheidsbehandelingen is waar (wanneer je natuurlijk kwaliteit levert) geldt; hoe sneller hoe beter! Hierdoor ben je in staat in een relatief korte tijd uitstekend te verdienen.

Na afloop van de cursus kan je altijd terecht met vragen door te emailen naar info@liscio.nl

Je kunt na afloop een startpakket kopen. De de inhoud daarvan kan je hier zien.
De cursus wordt gegeven op de locatie van Elena for Beauty

Deze cursus is al geweest

Event FAQs

Heb ik een model nodig?

Na de theorie gaan we aan de slag met de wax. Om optimaal te kunnen oefenen werk je met een model. Je dient zelf voor een model te zorgen. Let er op dat jouw model zich niet onthaart vlak voor de cursus! Mocht je écht geen model kunnen regelen, dan hebben wij wellicht een model beschikbaar voor je, de meerprijs is €30,- welke je ter plaatse dient af te rekenen.

Heb ik een vooropleiding nodig om te kunnen deelnemen?

Nee, een vooropleiding is niet nodig. Je start met Niveau 1 waarin we de relevante theorie behandelen. Met deze kennis ga je vervolgens in de praktijk aan de slag.

Moet ik zelf zorgen voor de materialen?

Wij zorgen voor alle gereedschappen waxen en andere materialen welke je tijdens de cursus gebruikt. Wij werken met de top wax van Liscop Professional Wax. Indien je dat wilt kan je na afloop een startpakket kopen zodat je thuis direct aan de slag kan.

Cursus locatie

 • Elena for Beauty
 • Kerkstraat 32
 • Voorburg
 • 2271 CS
 • The Netherlands

Datum cursus

 • 18 March 2024 10:00   -   16:00
Deel deze cursus!
Voeg toe aan jouw agenda